Vriezers van Unifreezing

Ga je net samenwonen of is je vriezer kapot gegaan? Bij Unifreezing vindt je een ruim aanbod aan verschillende vriezers. Hier kunt u al uw vlees, brood of andere etenswaren in kwijt. Wat er zo bijzonder is aan de vriezers van Unifreezing? Unifreezing heeft speciale impingement freezers. Dit zijn vriezers van kwaliteit, zoals je deze niet bij de winkel om de hoek vindt. Impingement freezers zorgen ervoor dat de houdbaarheid van je etenswaren worden verlengd.

Unifreezing

Door het invriezen van etenswaren in de impingement freezers stop je tijdelijk het houdbaarheidsproces van deze etenswaren. Dit betekent dat je etenwaren, zoals vlees en vis langer houdbaar blijven. Zo kun je makkelijk een voorraad bewaren, zodat je altijd wat in huis hebt wanneer er onverwachts bezoek langskomt. Vergeet niet het heel belangrijk is om gelijk vlees en vis in de diepvries te leggen wanneer je het koopt. Vlees en vis bederven erg snel en je kunt er goed ziek van worden.

Meer producten

Unifreezing biedt naast de impingement freezers ook ambiant spiral coolers aan. Meer informatie over deze ambiant spiral coolers? Neem dan gauw een kijkje op de website voor een uitgebreid overzicht.