Uniek vergaderen bij Proeverij de Koekfabriek

Merkt u dat vergaderingen de laatste tijd inspiratieloos verlopen? Wellicht dat u een nieuwe vergaderlocatie moet zoeken. Een unieke en inspirerende omgeving laat creativiteit opbloeien en zorgt ervoor dat men out-of-the-box denkt. Zo haalt u het meest optimale uit de vergadering! Proeverij de Koekfabriek is zo’n unieke en inspirerende vergaderlocatie. Deze vergaderlocatie in Noord-Holland is de voormalige fabriek van Verkade, de bekende koekproducent. 

Wie is Proeverij de Koekfabriek?

Proeverij de Koekfabriek is gelegen in het prachtige Zaandam, Noord-Holland. Als voormalige fabriek van Verkade is deze locatie zowel attractief als nuttig. Met deze informatie is het ijs makkelijk te breken. De stijl van Proeverij de Koekfabriek is exclusief en stijlvol. Daarnaast beschikt het over faciliteiten die deze locatie geschikt maakt voor diverse bijeenkomsten, zoals een beamer; statafels; verschuifbare wanden en geluidsinstallaties. Voor alle faciliteiten kunt u terecht op de website.

Een extra dimensie

Vergaderen maakt vaak hongerig. Hier heeft Proeverij de Koekfabriek ook rekening mee gehouden. U heeft de mogelijkheid gebruik te maken van diverse culinaire mogelijkheden. Denk aan een lunch of een volledig diner. Uiteraard kunt u ook gewoon borrelen of een geheel feest houden op deze unieke locatie. Bekijk eens het eigen menu met heerlijkheden. Wilt u uw volgende vergadering nou ook bij Proeverij de Koekfabriek houden? Reserveer dan online via de website of telefonisch op telefoonnummer 075- 615 42 87.