Studentenkamer Nijmegen

Wordt je ook zo moedeloos van al dat hospiteren en telkens weer negatief bericht? Die 2 uur die je reist voor zo’n hospiteeravond om vervolgens weer afgewezen te worden? Dat is voor niemand leuk. Neem daarom is contact op met KBS Makelaardij. Niks hospiteren, zij gaan snel en vakkundig op zoek naar een geschikte kamer voor jou die voldoet aan jouw persoonlijke eisen.

Kamer in Nijmegen

Met al aardig wat jaren werkervaring op de teller heeft KBS Makelaardij ondertussen een database kunnen opbouwen waar wekelijks meer dan 1000 studentenkamers zijn geplaatst. KBS Makelaardij richt zich niet alleen op studentenkamers, maar ook op starters die voor het eerst een woning willen kopen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de werkwijze van KBS Makelaardij of wil je weten of er op dit moment studentenkamers in Nijmegen beschikbaar zijn? Dan zul je even contact op moeten nemen via het volgende telefoonnummer: 024 – 7370289. Je kunt ook even een e-mail sturen naar info@kbsvastgoedbeheer.nl. Je e-mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.