Stap over op E-Roken

Hoe lang rookt u al? Lang? Dan weet u waarschijnlijk hoe schadelijk het voor u is. Het is alleen zo ontzettend lastig om te stoppen. Wanneer u overstapt op E-roken maakt u al een stap in de goede richting. Lijkt het u niet helemaal wat? Probeert het eerst eens in de winkel. U wordt dan voorgelicht en maakt kennis met het E-roken. Heeft u niet de mogelijkheid om langs te komen? U kunt ook online in de webshop E sigaretten en E Liquid kopen. Wilt u meer weten over elektronisch roken? Lees dan snel verder. 

E-roken

E-roken is een alternatief voor het gewone roken. Het werkt als volgt. U kunt uw eigen e-sigaret vullen met welke smaak u maar wil. U kunt kiezen voor een vertrouwde tabakssmaak maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld voor een specerij of fruitsmaakje te kiezen. Het rookt dan eigenlijk net als een soort waterpijp! De e-sigaret bevatten minder schadelijke stoffen dan de gewone gangbare sigaret en vormen daarom voor veel mensen een beter alternatief. Natuurlijk is roken niet opeens gezond, maar het is wel beter. En u komt er makkelijker vanaf omdat u voortaan zelf de hoeveelheid nicotine bepaald in uw sigaret.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van E-Rookplein. Ook vindt u op de website het gehele assortiment, waaronder de Millers Juice.