Sportend de zomer door

Zit je op volleybal? Dan heb je het hele seizoen fanatiek gevolleybald en is het seizoen nu ten einde. Misschien zijn jullie nog bezig met de laatste trainingen, maar binnenkort komt de zomerstop er dan toch echt aan. Wat ga je dan doen? Wil je gedurende de zomervakantie een beetje fit blijven, zodat je volgend seizoen weer lekker fit kunt beginnen? Denk dan eens aan fitness! Woon je toevallig in Heerlen of omgeving? Kom dan sporten in Heerlen bij Zumum. Zumum is een unieke sportschool, zij werken namelijk niet met abonnementen, inschrijfgeld en dat soort dingen. Je waardeert gewoon je tegoed op met €`12,50 of meer en wanneer het volleybalseizoen bijvoorbeeld weer begint, stop je er gewoon mee. Tenzij je nog lekker wilt doorgaan met sporten natuurlijk. Daarnaast kun je het fitnesstegoed ook nog eens delen met vrienden en/of familie! Ideaal toch? Wil je meer weten over Zumum? Lees dan snel verder.

Mogelijkheden van Zumum

Iedere sporter heeft andere behoeftes, de één wil graag individueel fitnessen en de ander wil graag in groepsvorm fitnessen. Bij Zumum bent u voor beide fitnessvormen aan het juiste adres. Daarnaast is de fitnessapparatuur van topkwaliteit. Het bestaat uit een uitgebalanceerde mix van cardio- en krachttoestellen. Wil jij graag een afslankprogramma doen? Ook dat kan! Even geen zin in een fanatieke sportsessie, maar wil je jezelf even verwennen? Ook dan ben je bij Zumum aan het juiste adres. Zumum beschikt namelijk over een schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapsalon en fysiotherapeut.

Schrijf je nu in!

Lijkt dit je wat? Bekijk dan snel de website of neem telefonisch contact op met Zumum. Wie weet ben jij morgen al aan het fitnessen in Heerlen.