Sachets en andere verpakkingsvormen

De juiste verpakking is erg belangrijk voor een product. Een verpakking maakt het product herkenbaar en met een kwalitatieve verpakking biedt u service aan de klanten. Bij Macropack bieden ze veel soorten verpakkingsmogelijkheden voor de voedingsindustrie. Bent u op zoek naar de beste verpakkingsmogelijkheden? Dan bent u bij Macropack aan het juiste adres. Bij Macropack leveren ze veel verpakkingsvormen, waaronder sachets.

De werkwijze bij Macropack

Bij Macropack verpakken ze uw producten op een professionele manier. Bij Macropack worden vloeibare, poedervormige producten en stukgoederen verpakt, maar ook tabletten en capsules. Ze bieden u veel mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit bijvoorbeeld stazakken, sachets, stickpacks, zakken, spouted pouches, potten, doypacks en pillowbags. Voor elk product is er de juiste verpakking. Ze werken met een E-norm en met metaaldetectie en zorgen dat uw producten op de juiste manier en met kwaliteit worden verpakt.

Bespreek de mogelijkheden

Macropack hanteert korte levertijden. Macropack is voor u een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van verpakkingen. Bent u benieuwd naar Macropack en naar de mogelijkheden? Maak een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken. Op de site kunt u terecht voor meer informatie en voor al uw vragen. Ook kunt u natuurlijk een vrijblijvende offerte opvragen.