Recreatiepark De Leistert is voor iedereen

Wie neem jij dit jaar mee op vakantie? Alleen je man, je kinderen of ook opa’ en oma’s? Het maakt niet uit, recreatiepark De Leistert is er voor iedereen. Of je het nu simpel wilt houden of wel wat extra comfort kunt gebruiken. Bij dit recreatiepark in Limburg stel je je vakantie precies samen zoals jij wil. De faciliteiten zijn er in overvloed. Er is zelfs al volop keuze in de manier waarop jij wilt overnachten. Lees gauw verder!

 

Kies jouw verblijf op De Leistert

Neem jij je eigen tent mee of heb je liever dat het onderkomen al spik en span op je staat te wachten bij aankomst? Het is maar net wat jouw voorkeur heeft, want bij De Leistert is het allemaal mogelijk. Pak bijvoorbeeld een gehuurd chalet of verblijven in een luxe vakantieboerderij met sauna en whirlpool. Klinkt heerlijk, toch?

 

Fietsen, sporten en knutselen

Sporten, spelen, zwemmen en creatief bezig zijn. Wat jij ook graag doet, op recreatiepark De Leistert doe je gezellig mee. Van tennis en basketbal tot Jeu de Boules en bowling. Pijltje gooien in het sportcafé? Prima! Huur een paar fietsen en ontdek de grotere omgeving van dit recreatiepark in Limburg. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de fijne en goed onderhouden fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Pak je kans bij Designer Outlet Roermond of op de Maasboulevard in Venlo. Of bezoek Thorn, het witte stadje. De geschiedenis van dit stadje gaat terug naar de 10e eeuw, in de straten van dit historische stadje liggen karakteristieke maaskeien.

 

Ga het ontdekken!

Wij kunnen wel vertellen hoe het is om te verblijven bij recreatiepark De Leistert, maar om de sfeer echt te proeven, kun je rustig eens op bezoek komen. Ga eerst eens een dagje uit en bedenk dan of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Vragen? Bel gerust met een van de receptiemedewerkers. Zij helpen je graag verder.