Overnachten op een kindercamping in Limburg

Het is harstikke leuk om heerlijk te kamperen met je kinderen in eigen land. Wil je dit ook aankomende vakantie? Dan raden we je aan om te overnachten op een kindercamping in Limburg. Dit kan bij camping de Leistert. Deze camping is hartstikke geschikt voor gezinnen met kinderen, want er valt hier genoeg te beleven en er wordt veel georganiseerd door het recreatieteam.

Recreatieteam
Bij camping de Leistert kun je samen met je kinderen een heleboel beleven. Ga lekker een potje bowlen, tennissen en golfen. Tevens kun je je lekker uitleven in het subtropisch zwembad. Daarbij worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Kortom: dit is een echte familiecamping waar je kinderen zich uitermate goed zullen vermaken. Ook buiten de camping is genoeg te beleven Wil je graag uitstapjes maken? Ga er dan op uit in grote steden zoals Weert, Roermond of Venlo.

Meer weten over deze kindercamping?
Denk je dat camping de Leistert de kindercamping is waar jij aankomende vakantie wilt doorbrengen? Neem dan eens een kijkje op de website van de camping. Hier vind je enorm veel informatie zodat je goed voorbereid kunt boeken.