Op zoek naar een voedselleverancier

Houdt u van exotisch en uniek eten? Bij veel organisaties zoals luchtvaartmaatschappijen of groothandelaren ziet u alleen de standaard producten liggen. En dat is jammer, want er is zoveel meer in de wereld dan een broodje met kaas. Daar is nu een oplossing voor. Zainab foods is een voedselleverancier dat u graag voorziet van uw benodigde producten. Ze hebben een ruim assortiment en streven altijd naar de beste kwaliteit.

Over Zainab Foods

Dankzij de internationalisering bent u vast wel eens in aanraking gekomen met voedsel uit het buitenland. Helaas is het niet overal verkrijgbaar. Het team van Zainab Foods wilde daar iets aan doen en stelt veel wereldgerechten beschikbaar voor u als organisatie. De drijfveer van dit team is de passie voor heerlijk exotisch en uniek eten. Daarnaast is Zainab Foods FDDC 22000 gecertificeerd.

Meer informatie

Overweegt u om over te stappen naar een andere voedselleverancier in bijvoorbeeld de scheepvaart, foodservice of luchtvaart? Neem dan eens contact op met Zainab Foods. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor uw organisatie. U kunt dit telefonisch doen, of via het contactformulier op de website. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en verplicht u nergens toe. Wilt u meteen naar de website? Klik dan op de volgende link: halal eten bestellen.