Op zoek naar een camping met privé sanitair?

Wil je heerlijk genieten van een kampeervakantie, maar wil je ondertussen wel genieten van privé sanitair? Dan kan het een idee zijn om vakantie te vieren op een camping met privé sanitair. Als je dit wilt dan hoef je hiervoor niet het land uit, want wij kennen een geschikte camping in Nederland waar je een heerlijke vakantie kunt beleven. De camping die wij aanbevelen is camping de Leistert. Deze camping bevindt zich in Limburg, is bekroond met 5 sterren en behoort tot één van de topcampings van ANWB. Kortom: een plek waar je echt heerlijk kunt uitrusten en genieten van het ultieme vakantiegevoel.

CAI-aansluiting
Kies je voor een kampeerplek met privé sanitair. Dan is jouw plek voorzien van een CAI-aansluiting, water- aan en afvoer en 16 Ampère elektra. Daarnaast is iedere unit van het privé sanitair op de camping voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en vaatwasser. Wil je dus ook genieten van luxe, terwijl je lekker kunt kamperen? Kies dan voor een camping met privé sanitair.

Meer weten over deze camping met privé sanitair?
Denk je ook dat deze camping met privé sanitair een echte aanrader is voor jou om je vakantie door te brengen? Neem dan eens een kijkje op de website van het park en krijg een impressie van de camping. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan raden we je aan om contact op te nemen met camping de Leistert.