Online een veiling vanuit faillissementen

Wanneer een deurwaarder voor de Belastingdienst of gerechtsdeurwaarde beslag legt op roerende zaken vanuit een faillissement, worden deze in sommige gevallen in het openbaar verkocht. Wanneer deze veilingen wordt gehouden, worden deze ook wel faillissement veilingen genoemd. Bij deze spullen kan je denken aan bijvoorbeeld inboedel, auto’s en kantoormeubilair. 

Veilingen faillissement bij TND Veilingen

Wil jij graag mee doen met een veiling en wellicht wat kopen? Je kan dan maandelijks mee veilen op de website van TND Veilingen. Het leuke hiervan is, is dat je dus niet meer de deur uit hoeft maar gewoon online kan mee doen. Je kan op de website zien wanneer een veiling opent en wanneer hij sluit. Er wordt bij elke veiling van de faillissement een beschrijving gegeven (ook wel een kavel). Bij TND Veilingen worden er ook vaak kijkdagen georganiseerd. Zo kan je de kavels echt bekijken.

Het voordeel van deze online veilingen voor faillisementen, is dat je dus niet meer de deur uit hoeft en gewoon thuis kan mee doen. Je hebt hiernaast een duidelijk overzicht en je op kan meerdere  producten bieden.

Wil jij ook graag mee doen met zo’n veiling voor faillissementen? Ga dan naar de website van TND Veiligen en meld je daar aan! Je kan dan gelijk alle veilingen zien.