Mijn vloer zo goed als nieuw

Ik wilde mijn mooie vloer eens opknappen. Ik heb tenslotte gekozen voor een houten vloer omdat deze zo lang mooi blijven en ook gemakkelijk weer mooi te maken zijn, mochten ze wat verouderden of beschadigen. 

Een professioneel bedrijf inschakelen.

Ik wilde zelf mijn houten vloer renoveren. Dus ik ging op internet uitgebreid op zoek naar hoe ik dit het beste aan kon pakken. Ik kwam terecht op veel doe het zelf websites maar vond het altijd maar ontzettend veel gedoe om dit zelf aan te pakken. Je moet alles natuurlijk heel netjes doen omdat je alle kleine foutjes altijd zult blijven zien.

Er werd op iedere website aangeraden om een houten vloer laten schuren. Je kunt het beter laten doen door een professioneel bedrijf dan dat je zelf aan de slag gaat. Dit begreep ik wel en ik belde dan ook al gauw Maerssen Vloerhuys op. 

Al vrij snel had ik een afspraak met ze en kwamen ze mijn vloer bekijken om te beginnen aan de renovatie. Binnen de kortste keren hadden ze mijn vloer geschuurd en gelakt. Na het drogen kon ik weer wonen op mijn mooie vloer en dat gaf mij een heel nieuw gevoel. Het was net of ze er een nieuwe vloer in hadden gelegd maar het is gewoon mijn vloer maar dan mooier!