Met een lekker bruin kleurtje de zomer in

Nog een paar dagen, dan is het officieel zomer. Houdt u er van om lekker bruin te zijn, maar heeft u simpelweg geen tijd om dagenlang in de zon te liggen? Jammer, maar geen probleem! Tegenwoordig bestaat er namelijk spray tan van Vanitan. Met spray tan wordt er een natuurlijke zomers bruin laagje op uw huid aangebracht, zonder schade aan te brengen. Wilt u meer weten over spray tan van Vanitan? Lees dan snel verder. 

Vanitan, de beste in spraytanning

De spray tanning lotions van Vanitan zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten en hebben een uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn ze parfumvrij, parabenen vrij, erytrulose vrij, alcohol vrij en aloë vera vrij. Hierdoor heeft u geen vervelende huidreacties zoals irritaties, een droge- of juist een plakkerige of vette huid. Tot slot zijn de producten van Vanitan niet op dieren getest en bent u op een verantwoordelijke manier met uw persoonlijke verzorging bezig.

Ik wil graag spray tan van Vanitan!

Lijkt het u wat om een lekker kleurtje aan te brengen met de zelfbruiner spray? Maak dan snel een afspraak bij Vanitan. Op de website van Vanitan vindt u een kaart met de salons waar u de Vanitan spray tan kunt proberen. Wie weet loopt u volgende week al met een heerlijk zomers kleurtje rond.