Meer ruimte in huis nodig? Laat een dakkapel ontwerpen

Heeft u in huis meer ruimte nodig? Bijvoorbeeld vanwege gezinsuitbreiding of omdat u thuis gaat werken, dan kan het een logische stap zijn om te kiezen voor een aanbouw. Ook met een relatief kleinere verandering zoals een dakkapel wordt al meer ruimte gecreëerd. Verhuizen is vaak een grote stap, maar om groter te gaan wonen moet er toch vaak echt wat veranderen. Een eerste stap naar een verbouwing is het maken van een tekening door een bouwkundig tekenaar.

Een bouwkundig tekenaar, hoe werkt dat precies?

Bij RVN Cad Service maken ze uiteenlopende bouwkundige tekeningen. Dit hebben ze als volgt geregeld. Via de website vraag je een pakket aan bijvoorbeeld voor het tekenen van een uitbouw, dakkapel of nieuwe kozijnen. U ontvangt van RVN Cad Service een mooie uitgebreide tekening en tevens zorgen ze ook voor het regelen van de vergunningen bij de gemeente. Zo is al het voorwerk gedaan en kan straks de aannemer direct beginnen met het uitvoeren van de plannen en het realiseren van uw wensen!

Meer weten over RVN Cad Service?

Surf naar de website en lees er alles over hun manier van werken.  En wie weet bent je straks in het bezit van een door hen ontworpen dakkapel.