Maak kennis met kunststof looprollen

Bent u op zoek naar looprollen met een extreem lange levensduur, die soepel lopen? Dan bent u op zoek naar looprollen van kunststof. Deze vormen namelijk de oplossing wanneer u zeker wilt zijn van looprollen met een lange levensduur.

De voordelen van kunststof looprollen

We noemden er al een paar, maar kunststof looprollen hebben meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de EPOXY-coating die erop is aangebracht, tevens zijn ze energiebesparend door de soepelheid en hebben ze een met vet gevuld labyrint. Kunststof looprollen hebben een lagerhuis dat gelast is in een koker, ze zijn daarbij voorzien van high-performance gesloten lagers. U zou het misschien niet verwachten, maar deze looprollen zijn water- en stofbestendig. Welke afmeting heeft u nodig? Dat maakt eigenlijk weinig uit, want ze zijn verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen en iedere gewenste kleur. Zelfs wanneer uw gewenste kleur of afmeting niet in het assortiment zit, kan dit op aanvraag als nog geregeld worden.

Laat u adviseren

De beste raad is om u eens goed te laten adviseren wanneer u op het punt staat om looprollen of transportbanden aan te schaffen. Omdat het tegenwoordig lastig kan zijn om de echte professionals te onderscheiden van de minder gespecialiseerde leveranciers, geven wij wat tips om de expert te herkennen. Zo weet u in ieder geval zeker dat u het assortiment op het juiste adres aan het bekijken bent. Hoe u deze herkent? Bijvoorbeeld door te kijken hoelang deze leverancier al in het vak zit. Is er verder een groot assortiment voorradig? Hoe beoordelen eerdere bezoekers deze leverancier? En bieden ze goede service waar u 24/7 gebruik kunt maken? Een voorbeeld van zo’n leverancier is ACB transportbanden. Naast kunststof looprollen biedt ACB aandrijftrommels, keertrommels en ondersteuningsrollen.