Looprollen van kunststof

Heeft u looprollen nodig waar u lang mee vooruit kunt? Kijk dan eenslooprollen van kunststof. Deze looprollen hebben namelijk een lange levensduur dus u kunt er een lange tijd mee vooruit en het werkt ook een stuk productiever. Meer weten over deze looprollen? Lees dan nu verder.

Verschillende kleuren en maten

De kunststof looprollen hebben veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de EPOXY-coating die erop is aangebracht, tevens zijn ze energiebesparend door de soepelheid en hebben ze een met vet gevuld labyrint. Ook beschikken ze over een lagerhuis met high-performance gesloten lagers. Dit is direct water- en stofbestendig, dus dat is erg handig. De afmetingen maken eigenlijk weinig uit, want ze zijn verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen en iedere gewenste kleur. Ook wanneer uw gewenste kleur of afmeting niet in het assortiment zit, kan dit op aanvraag als nog geregeld worden. Handig toch?

Een echte expert

Koop niet zomaar looprollen of transportbande. Het is namelijk belangrijk om de juiste producten aan te schaffen, want niet elk product is geschikt voor elke looprol of transportband. Het is wel belangrijk dat u dus even hulp inschakelt voordat u overgaat tot een aankoop. Hoe herkent u de expert dan in deze branche? Een voorbeeld van zo’n expert en leverancier is ACB TransportbandenNaast kunststof looprollen biedt ACB aandrijftrommels, keertrommels en ondersteuningsrollen.