Logistieke werkzaamheden uitbesteden

Heeft u uw eigen online winkel, maar is het beheren van uw productvoorraad en de opslag toch meer werk dan gedacht? Soms is het handig om bepaalde werkzaamheden uit te besteden aan een ander bedrijf. Zo verhoogt u uw eigen productiviteit en bent u verzekerd van een juiste afhandeling, in dit geval: logistieke werkzaamheden. Packstore kan dit takenpakket volledig van u overnemen. Klik hier voor meer informatie.

Packstore

Packstore kan veel voor u betekenen. Zo neemt zij de logistieke werkzaamheden van u over. Onder werkzaamheden worden verstaan: transport, opslaan van goederen op vaste locaties, controle van aantallen en kwaliteit, voorraad bijhouden en het lossen van goederen en retourenafhandeling. Packstore staat bekend om professionele en betrouwbare beandering van het omgaan met gegevens van al haar klanten. Dit natuurlijk erg belangrijk, omdat de logistieke afdeling van een bedrijf erg belangrijk is.

Meer informatie

Met Packstore heeft u uw complete logistieke werkzaamheden weer volledig onder controle. Voor meer informatie en/of het bespreken van de mogelijkheden kunt u contact opnemen met een van de werknemers. De contactgegevens staan vermeldt op de website.