Kleine klussen besteedt u uit aan Packstore

Als ondernemer kan het zijn dat u tijd tekort komt. Onbelangrijke werkzaamheden kunt u dan het beste uitbesteden. Er zijn diverse bedrijven die u graag helpen bij het in- of ompakken van goederen. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht bij Packstore, een sociale werkplaats in omgeving Almelo.

Packstore, doet het net even anders!

Packstore is een soort sociale werkplaats die het net even anders doet. Ze verrichten activiteiten zoals het stickeren van goederen, heet inpakken van goederen en het opslaan van producten. Hiervoor werken ze met sterk personeel en ze zijn altijd bereid om een tandje bij te zetten, bijvoorbeeld als u een spoedopdracht heeft of als u in het weekend hulp nodig heeft. Daarnaast is  Packstore een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Iets om trots op te zijn!

MVO- hoe doen ze dat?

Bij Packstore krijgen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek  in het bedrijf. Hierdoor hebben ze de mogelijkheid om geld te verdienen.  Packstore heeft als doel om winst te maken, net als iedere onderneming maar daarnaast geven ze dus ook iets terug aan de maatschappij.

Mooi initiatief? Besteed je opdracht uit aan Packstore!

Enthousiast over deze manier van ondernemen? Besteed ook een opdracht uit aan Packstore, dat kan via de website. En straks staat Packstore ook voor u klaar!