Kickboxen in Utrecht doe je bij The Colloseum

Kickboxen is een populaire sport, en niet zonder reden. Het is een goede manier om zelf lichaam en geest te trainen. Want tijdens de sport verbruik je spieren over je hele lichaam. Maar ook voor de geest is kickboxen een inspanning, en daardoor naderhand een echte ontspanning. Een uitlaatklep wordt het ook wel genoemd. Lijkt het je ook wat? Kom kickboxen in Utrecht!

The Colloseum, een plek voor écht iedereen

Heb je een beetje drempelvrees voor je aan je eerste kickboxles begint? Volledig onnodig! Bij The Colloseum is iedereen welkom. En als je daar gaat kickboxen kom je ook allerlei soorten mensen tegen. Van jong naar oud, van dik naar dun, van beginner tot ervaren. Kickboxen is een sport voor iedereen en dat is precies wat The Colloseum ook uitstraalt.  Je kan het hier gratis een keer proberen, want de eerste les is gratis. Als je zin hebt om echt te gaan starten kan je gebruik maken van maar liefst vierhonderd vierkante meter trainingsruimte!

Kom ook eens kijken bij the Colloseum!

En beleef wat kickboxen met jou doet! En wie weet geniet jij straks ook van een sterk lichaam en sterke geest! Voor meer informatie over The Colloseum bezoek je de website.