Ken jij De Leistert al?

Kennen jullie De Leistert nog niet? Dan wordt het hoog tijd voor een kennismaking! Gelukkig kunnen we je al veel vertellen over dit recreatiepark in Limburg! Veel gezinnen zijn jullie al voorgegaan, en zij praten er nog steeds over na. Dat is niet voor niets. Bij recreatiepark De Leistert kan iedereen uit het gezin namelijk de vakantie van zijn leven beleven! Of je nu voor een actieve, luie of sightseeing vakantie gaat. Iedereen kan hier doen wat hij of zij wil. Na al die activiteiten staat er trouwens een heerlijk opgemaakt bed voor je klaar, zo ben je de volgende morgen uitgerust voor nieuwe belevenissen.

 

Kom naar hét recreatiepark van Limburg

Of je nu het liefst de hele dag in een strandstoel hangt, of de hele dag op pad wil zijn. Alle soorten vakantievierders zullen dus enthousiast zijn na een verblijf op De Leistert. Sportfaciliteiten zijn er in overvloed. Van tennis en basketbal tot Jeu de Boules en bowling. Ga eventueel darten of poolen, stel desnoods een hele competitie op gedurende vakantie. Maar ook wanneer je liever creatief bezig bent, zit je hier wel goed. Je kunt namelijk heerlijke knutselen of klussen. Zo maak je je eigen souvenirs, hoe leuk is dat? Om de grotere omgeving van dit recreatiepark in Limburg te ontdekken, is het huren van een fiets aan te raden. De Leistert ligt namelijk in een prachtig gebied tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Vlakbij de Maas. Via de fijne en goed onderhouden fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum.

 

Vraag maar raak

Om de sfeer echt te proeven, kun je prima eerst eens op bezoek komen voordat je een hele vakantieweek vastlegt. De reisafstand is namelijk prima te overzien. Ga eerst eens een dagje uit en bedenk dan of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Bel of mail bij vragen met een van de receptiemedewerkers. Zij helpen je graag verder en vertellen alles over de mogelijkheden.