Kamperen op een glamping

Wilt u deze zomer luxe kamperen in Frankrijk? Neem dan eens een kijkje op de website van Villatent. Villatent is gespecialiseerd in glampings in Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg en Portugal. Een glamping is eigenlijk een luxe camping. Wilt u meer weten over luxe kamperen en wilt u precies weten wat een glamping is? Lees dan snel verder. 

Luxe kamperen

Over het algemeen zijn Nederlanders gek op kamperen. Lekker in de buitenlucht en lekker avontuurlijk. De kinderen maken snel vrienden en ook u kunt samen met uw partner tot in de late uurtjes voor de tent zitten. Toch zijn er ook een heel aantal mensen die kamperen wel leuk vinden, maar het niet zien zitten om ’s nachts met een wc-rol over de camping te lopen. Zij willen gewoon iets meer luxe. Voor deze groep mensen zijn de glampings een uitkomst, want een glamping is eigenlijk een luxe vorm van kamperen.  U verblijft in een zeer grote tent die u alles te bieden heeft. Zo staat er naast een geweldige kookhoek ook gewoon bedden in de tent. Hierdoor verblijft u in een tent, maar dan met volledige luxe die u van een hotel gewend bent.

Boeken?

Wilt u tijdens deze vakantie verblijven op een glamping van Villatent? Ga dan snel naar de website van Villatent en boek uw vakantie!