Kamperen in Limburg? Hier kan het!

Ben je een kampeerliefhebber? Dan we je aan om te kamperen in Limburg. Hier geniet je van de ultieme vakantie, terwijl je helemaal niet ver hoeft te reizen. De camping die wij aanbevelen om te verblijven is camping de Leistert. Het park bevindt zich in het midden van Limburg en het ligt gelegen nabij Venlo, Roermond en Weert. Daarnaast ligt het dichtbij diverse natuurparken.

Wat je kunt doen
Naast dat je veel in de buurt kunt beleven, kun je ook op de camping zelf veel ondernemen. Ga lekker zwemmen in het subtropisch zwembad of ga een potje bowlen, tafeltennissen of midgetgolfen. Het kan hier allemaal. Je hoeft je hier nooit te vervelen. Ook voor de kinderen wordt er genoeg georganiseerd. Zo is er bijvoorbeeld een animatieteam dat regelmatig leuke activiteiten organiseert. Kortom: deze camping is een aanrader voor het hele gezin.

Meer weten over kamperen in Limburg?
We snappen dat je na het lezen van deze blog benieuwd bent geworden naar meer informatie over kamperen in Limburg. Als dit het geval is dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van camping de Leistert. Zo krijg je meteen een impressie van de camping. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op en je wordt verder geholpen zodat je precies weet wat je kunt verwachten.