Hulp bij het stopzetten van uw timesharecontract?

Heeft u een tijd geleden een timesharecontract ondertekend en wilt u er van af? Kies dan voor timeshare kündigung van Timeshare Stop. Het stopzetten van het contract wat u met de verkoper heeft is vaak erg lastig. Daarom zijn er vele bedrijven opgezet die u hier bij willen helpen. Helaas zijn ook veel van deze bedrijven ook niet betrouwbaar. Deze bedrijven die timeshare stopzetten zijn nergens officieel geregistreerd. Vaak is hun adres ook onbekend. Gelukkig is er in Nederland Timesharestop. Dit bedrijf heeft een geregistreerd adres in Nederland en een heel duidelijk contract waarin onder andere is verklaard dat u een bewijs krijgt van het stopzetten. Daarom moet u bij Timesharestop zijn als u van uw contract af wilt. Weet u niet precies wat een timeshare is? Lees dan verder. 

Wat is een timesharecontract?

Timeshare is een overeenkomst die men sluit met een  eigenaar van een vakantiewoning of hotelkamer. U ziet vaak van deze verkopers aan de boulevard in het buitenland. Als koper koopt u deze vakantiewoning bijvoorbeeld of hotelkamer voor minstens één week in het jaar. In deze periode kunt u in deze vakantiewoning verblijven of deze verhuren. De rest van het jaar is de vakantiewoning van iemand anders. Vaak wordt er beloofd dat dit een goede investering is waar men veel mee kan verdienen, maar er is veel negatieve publiciteit en veel twijfels. Het komt ook wel eens voor dat u betaalt, maar dat het vakantiehuis bijvoorbeeld altijd bezet is. 

Informatie en contact

Wilt u meer informatie? Of wilt u contact op nemen met Timeshare Stop? Ga dan naar de website en vraag om hulp voor het stoppen van uw timesharecontract.