Het kinderdagverblijf voldoet aan alle eisen

Bent u op zoek naar geschikte kinderopvang voor uw kind? U kunt natuurlijk uw kind bij familie of vrienden brengen, zodat u zeker weet dat het goed komt, maar dit is niet altijd mogelijk. Als u dan voor een kinderdagverblijf moet kiezen,  dan is het heel erg belangrijk dat deze kinderopvang voldoet aan een aantal eisen. Ik kan u verzekeren dat kinder dagverblijf de 7 dwergen voldoet aan alle eisen, zodat uw kind hier veilig en vertrouw achtergelaten kan worden.

De eisen

Het is heel erg belangrijk dat een kinderopvang als een tweede thuis voelt. Er moet voldoende aandacht en verzorging zijn. Daarnaast moet het kind sociale contacten hebben, maar ook rustig in zijn eentje kunnen spelen. Naast deze kwaliteit, zijn andere voordelen ook handig. Denk bijvoorbeeld aan flexibiliteit, ruime openingstijden, parkeerplekken, bereikbaarheid, goede organisatie en kwaliteit van materiaal. Dit vindt u allemaal bij kinderdagverblijf de 7 Dwergen in Zwolle. Daarom kunt u uw kind vertrouwd een aantal uren achterlaten in dit kinderdagverblijf, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken.

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar de website of kom langs in Zwolle. U vindt contact- en adresgegevens op de website. Hier vindt u ook meer informatie over de werkwijze van het kinderdagverblijf.