Heeft u een houtworm bestrijder nodig?

Denkt u dat u een boktor in huis heeft? Neem deze zaak dan zeer serieus. Boktorren in huis kunnen namelijk veel schade aanrichten wat op den duur zelfs gevaarlijk kan zijn voor de mens. Schakel een specialist in om het ongedierte, in dit geval de boktor te bestrijden! Een goede specialist hiervoor is B-Team. Weet u niet zeker of u te maken hebt met boktorren? Lees dan snel verder en kom er achter hoe  een boktor in huis te herkennen is.

Hoe kan ik een boktor in huis herkennen?

Er zijn vele verschillende soorten boktorren. De meest voorkomende en de meest schadelijke in Nederland is de huisboktor. De Huisboktor is de enige drooghoutboorder en kan ontzettend veel schade aanrichten aan uw houten interieur en aan het houten fundament van uw woning. Er zijn verschillende symptomen waaraan u de aanwezigheid van de Boktor in huis kunt herkennen. Het is ook belangrijk om dit goed na te gaan, want op deze manier kunt u vervolgens overgaan tot een betere en effectieve bestrijding van het ongedierte.

Meer informatie?

Herkent u de symptomen van een boktor in huis? Dan is het de hoogste tijd om actie te ondernemen. Wilt u liever eerst wat informatie? Bijvoorbeeld over hoe B-Team houtwormbestrijding uitvoert?  Ga dan snel naar de website.