Geef een etentje voor Vaderdag cadeau

Afgelopen zondag was het Moederdag. Veel kinderen vinden het vinden van een cadeautje voor Moederdag geen groot probleem. Vaak is ze nog op zoek naar een geurtje, een mooie ketting of een mooie tas. Zelfs als ze geen verlanglijstje heeft kun je alsnog een bloemetje kopen of haar verrassen met een zelfgebakken appeltaart. Maar dit is niet altijd het geval voor Vaderdag. Het verzinnen van een leuk cadeau kost veel tijd en voor je het weet is het alweer zover. Heb je al eens gedacht aan een gezellig etentje? Een gezellige plek om met de familie te eten is restaurant De Appel Hengelo.

Kies voor de gezelligheid

Restaurant De Appel staat bekend om haar ouderwetse gezelligheid en haar gastvrije personeel. Daarnaast kunt u ook ’s avonds heerlijk op het terras zitten. Ze beschikken namelijk over een verwarmd terras, waardoor u op elk gewenst tijdstip in de buitenlucht kunt dineren.

Maak online een reservering

Wilt u ook reserveren bij dit restaurant in Hengelo? Dan kunt u dat gewoon via de website doen. Op de website van De Appel vindt u de openingstijden en kunt u de menukaart vast bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.