Ga kamperen in Limburg!

Heeft u zin om te kamperen in Limburg met bijvoorbeeld het hele gezin of met uw partner of gewoon lekker alleen? Dan verwijzen wij u van harte door naar Recreatiepark de Leistert in Limburg. Hier treft u een 5 sterren camping aan waar u heerlijk kunt genieten van elkaar en van het ultieme buitenleven. Hier gaat u een onbezorgde tijd tegemoet met bijvoorbeeld uw eigen kampeermiddelen of in één van de huuraccommodaties. Het maakt niet uit wat u kiest, een verblijf op dit park maakt kamperen in Limburg een waar feestje. Hier treft u een familiecamping pur sang aan waar kinderen zich optimaal vermaken. Maar ook volwassen hoeven zich hier niet te vervelen! 

Een onbezorgde tijd

Op dit park vindt u vele faciliteiten in combinatie met ruimte en luxe kampeerplaatsen en sfeervolle verhuuraccommodaties. Deze zorgen voor een onvergetelijke tijd voor het gehele gezin. Ook in de omgeving vindt u vele leuke dagjes uit. Er is voor iedereen wel iets leuks te doen, van dieren kijken in de dierentuin, tot spanning en sensatie in een attractiepark tot aan heerlijk wandelen en tot rust komen in de natuur.

Lees meer

Wilt u graag meer lezen over Recreatiepark de Leistert? Ga dan gerust naar hun website toe. U kunt ook altijd contact opnemen.