Een verticale transportband werkt zo

Heeft u een transportband nodig voor uw bedrijf? Hiermee kunt u namelijk gemakkelijk producten verplaatsen en indelen in uw productiehal. Hierdoor wordt het hele proces een stuk effectiever en kan er meer gedaan worden op een werkdag. Maar er zijn verschillende soorten en maten. Welke is handig voor uw product? Dit product is een belangrijke factor binnen een productieproces. Zonder goede transportband kan de verwerking van producten behoorlijk wat slomer gaan. Wij sommen daarom graag de meest voorkomende soorten transportbanden voor u op.

Alle soorten en maten

De meeste transportbanden die u misschien hebt gezien zijn er in de horizontale opstelling. De producten worden gemakkelijk en soepel naar een andere plek verplaatst. Maar er zijn ook andere transportbanden, namelijk vlakke transportbanden, profielbanden, staalkoordbanden en verticale transportbanden. De verticale transportbandzorgt ervoor dat goederen of producten van boven naar beneden (of juist andersom) worden verplaatst. De producten kunnen zelf een weg naar boven of beneden maken. Ideaal dus als uw productiehal anders is ingedeeld.

Vraag hulp

Denk wel goed na welke u nodig heeft. Het heeft namelijk alles met het product te maken. Kiest u voor een verticale transportband? Dit kunt u verkrijgen bij ABC Transportbanden. Vraag even aan de specialisten of het de juist is voor uw situatie voordat u dit aanschaft.