Een rouwstuk bestellen kan via Boeket Cadeau

Wanneer u een waardig afscheid moet regelen voor een onlangs overleden dierbare heeft u veel aan uw hoofd. U dealt met de emotie maar er komt ook een hoop geregel en stress bij kijken. Boeket Cadeau helpt u graag om het allemaal ietsje makkelijker te maken. Zo kunt u eenvoudig en snel bij ons online een rouwstuk bestellen. Wij kunnen het rouwstuk op een huisadres leveren of bij een uitvaartonderneming. Wij passen ons geheel aan, aan uw wensen en behoeften. Lees snel verder voor meer informatie ..

Hoe werkt Boeket Cadeau?

Bij Boeket Cadeau kunt u online bloemen bestellen, ook rouwstukken. Wanneer u voor 12:00 uur bestelt krijgt u de levering dezelfde dag nog. Wilt u het rouwstuk net iets persoonlijker maken? Wij bieden u de mogelijkheid om een bedrukt lint of een mooie kaart toe te voegen aan het rouwstuk.

Alle informatie online

Wilt u meer informatie over het online bestellen van rouwstukken? Of wilt u het assortiment aan rouwstukken online bekijken? Ga dan naar onze website. Heeft u vragen, opmerkingen of specifieke wensen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.