Een ritregistratiesysteem van TraQz

Bent u als bedrijf op zoek naar een systeem dat inzicht geeft in de kilometer en rittenregistratie van uw werknemers? Dan bent u bij TraQz aan het juiste adres. TraQz biedt u een voertuigvolg- en ritregistratiesysteem aan met inzage in elk bedrijf, van enkele tot honderden voertuigen.

Het systeem

TraQz is volledig gericht op het MKB door heel Nederland. Zij hebben als enige een realtimeverbinding van 30 seconden met een web-based systeem en Europese dekking. Het systeem kent heel veel voordelen. Zo kunt u voertuigen volgen via een overzichtelijke kaart op uw scherm met een interval van 30 seconden. Daarnaast kunt u de gereden routes en snelheden gemakkelijk terug zien en kunnen er geen discussies meer ontstaan over gefactureerde uren. ook is er een sluitende rittenadministratie voor de belastingdienst tot zeven jaar terug, conform Keurmerk Ritregistratiesystemen.

Contact

Zorg dat uw rittenregistratie goed en makkelijk wordt bijgehouden en kies voor het systeem van TraQz.  Bent u nu benieuwd wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen wat betreft de rittenregistratie en kilometerregistratie? Neem dan contact op met TraQz en één van de medewerkers helpt u graag verder. Op de site kunt u ook eenvoudig een formulier invullen met uw vragen en zij zullen snel contact met u opnemen.