Een heerlijke kachel voor in de winter

Wilt u een nieuwe kachel kopen? Dan bent u bij de Haardenexpert aan het juiste adres. Zij hebben een groot assortiment vol prachtige gashaarden die verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en maten. Neem snel eens een kijkje op de website van Haardenexpert. Daar ziet u het gehele assortiment. Natuurlijk kunt u ook gewoon in de showroom langskomen! 

Voordelen van de Dru Lugo kachel

De Dru Lugo Gashaarden worden standaard geleverd met een ECO Wave functie, dit is een speciale techniek in de brander waar Dru zich mee onderscheid ten opzichte van de andere haarden fabrikanten. De ECO Wave functie houdt in dat u met één druk op de knop de brander kan laten moduleren, de vlammen gaan dan automatisch hoger en lager. Deze ECO Wave heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere kachels, namelijk: het heeft een speels vuurbeeld, het bespaart tot wel 50% op uw gasverbruik, het geeft minder warmte af, het is nauwelijks te onderscheiden van een echte houthaard en de brander is opgesplitst in vier compartimenten, dit zorgt voor extra diepte in het vlammenspel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Dru Lugo Kachel? Of wilt u meer te weten komen over Haardenexpert? Ga dan snel naar de website. Daar vindt u tevens het gehele assortiment.