Een geweldige camping met privé sanitair gezocht?

Kamperen in luxe onmogelijk? Nee hoor! Helemaal niet. In Limburg kunt u namelijk bij Camping de Leistert terecht voor een camping met privé sanitair. Zo kunt u heerlijk kamperen met toch het gevoel van de luxe van thuis. Nooit meer tijden lopen voor u eindelijk kunt douchen bijvoorbeeld. Of uw grote hoeveelheid vuile vaat meezeulen naar de afwasplek. Klinkt aantrekkelijk vindt u niet? Daarnaast heet Camping de Leistert nog veel meer goede voordelen. De camping beschikt bijvoorbeeld over een subtropisch zwembad, een bowlingbaan, een grote speeltuin, een kinderboerderij, sportvelden, een sportcafé en nog veel meer om heerlijk te genieten deze zomer! 

Welke voordelen heeft u?

Wanneer u besluit een plekje te reserveren op de camping met privé sanitair, dan geniet u van vele voordelen. Zo hoeft u nooit meer ver te lopen naar de sanitaire voorzieningen. Elke plek heeft een eigen sanitair met douche, toilet en wastafel, ook beschikt elke unit over een eigen vaatwasser. De unit is altijd verwarmd en heeft daardoor lekker warm water. De kavels zijn groot, namelijk vanaf 130 m2!

Een reservering plaatsen

Bent u van plan een reservering te plaatsen op de camping in Limburg? Ga dan naar de website of neem contact op met Camping de Leistert.