E liquids bestellen

Rookt u, maar wilt u er eigenlijk van af? Er zijn vaak veel middelen die dan worden aangeboden, maar deze werken vaak niet. Elektrisch roken kan wel de oplossing zijn. Elektrisch roken kan je zien als het enige echte alternatief voor roken. Bij E-rookplein bent u aan het juiste adres voor het e-roken. Hier kunt u verschillende soorten van E-liquid kopen.

Het E-roken

Er is uit onderzoek gebleken dat 42% in de eerste maand van E-sigaret gebruik gestopt is met roken. Daarbij komt dat 16,2% hiervoor hun nicotine gehalte moest verhogen. 64,9% heeft het nicotine verbruik juist verlaagd. 12% gebruikte minder dan 5% nicotine in hun producten na 8 maanden. Ook is door de grote meerderheid verklaard dat tijdens het onderzoek een verbetering is ervaart in conditie en smaak- en reukorganen. De afhankelijkheid van het product is veel lager bij de elektronische sigaret.

E liquids bestellen

E liquids zijn er is verschillende smaken. E-rookplein biedt u E liquids van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. U heeft keuze uit een aanbod van verschillende e-sigaretes en E liquids van premium merken zoals Miller Juice. Op de site van E-rookplein kunt u de producten eenvoudig en snel bestellen. Ook vindt u hier meer informatie over het E-roken en de producten. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.