Centenna voor hygienisch werken op kantoor

Een toetsenbord van Man & Machine kan je eenvoudig online kopen bij Centenna. Hier heb je een Man & Machine toetsenbord geheel naar wens en hiermee kan je dan eenvoudig het schoonhouden en hoef je niet alle toetsen stuk voor stuk af te nemen. Dit is ideaal als je het toetsenbord gaat gebruiken in een omgeving die hygiëne hoog in het vaandel heeft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ziekenhuizen, tandartsen en nog veel meer! 

Man & Machine voor toetsenborden en meer

Dit merk verkoopt dus  hygiënische toetsenborden, maar je kan op de website van Centenna ook terecht voor andere zaken. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld AG Neovo Monitors. Deze schermen bieden een extra beschermlaag op het glas waardoor het voor verschillende plaatsen een bruikbaar beeldscherm wordt met gehard glas.

Meer weten over de webshop van Centenna?

Ben je benieuwd naar het uitgebreide assortiment wat Centenna te bieden heeft? Neem dan vooral eens contact op. Op de website kan je ook een groot deel bekijken van de mogelijkheden van Centenna. Word ook meteen reseller en wordt  vaste klant van Centenna. Dit doe je door verschillende gegevens over jezelf in te vullen in het klantformulier. Nu kan je eenvoudig grote  hoeveelheden bestellen bij de webshop van Centenna.