Bedrijfsruimte huren in omgeving Alphen aan de Rijn?

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte? Om te vergaderen? Of als kantoorruimte voor een langere periode? Dan bent u bij Champstate aan het juiste adres. Champestate Business Centre ligt namelijk op een zeer toegankelijke locatie in Alphen aan den Rijn. Het business centrum is makkelijk te bereiken via snelwegen (A4, A12 en N11), openbaar vervoer en maximaal 25 minuten van alle grote steden in de Randstad!

Meer over bedrijfsruimten van Champestate

Wanneer u kiest voor Champestate kiest u voor een A locatie. Daarnaast biedt Champestate haar huurders een unieke combinatie van meer dan 2000m2 aan kantoor, showroomunits en opslag faciliteiten. Zij bieden kantoor-units in allerlei maten aan (vanaf 15m2), voor zowel korte als lange duur. Het unieke van Champestate is dat zij flexibel zijn in het verhuren van ruimten en waar mogelijk de oppervlaktes van kantoorruimtes op aanvraag kunnen aanpassen. Het complex ligt op zichtlocatie, wordt omringd door veel groen en er zijn ruim 100 parkeerplaatsen beschikbaar. Het complex is ook zeer goed beveiligd met camera’s en u heeft 24hr per dag toegang tot de kantoren. Voor alle huurders zijn er in het gebouw ook faciliteiten beschikbaar zoals kitchenettes, vergaderruimtes en opslagmogelijkheden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het huren van een bedrijfsruimte in Alphen aan de Rijn? Ga dan snel naar de website van Champestate of neem telefonisch contact op met één van de medewerkers.