Bespaar tijd en besteed salarisadministratie uit!

Iedere ondernemer kan wel wat extra tijd gebruiken. En er zijn ook mogelijkheden om echt tijd te besparen. Door bijvoorbeeld bepaalde werkzaamheden uit te besteden aan een bedrijf elders. Inhoudelijk wil je je natuurlijk bezig houden met je vakgebied. Maar het is mogelijk om bijvoorbeeld zaken als salarisadministratie uit te besteden aan een ander bedrijf. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Loonbrigade.

Duidelijke afspraken en transparantie

Het uitbesteden van de salarisadministratie doet u natuurlijk het liefst bij een bedrijf wat u vertrouwt. Een bedrijf die dit voor u kan regelen is de Loonbrigade. U spreekt van te voren met  hen af welke gegevens u aanlevert en zij verzorgen zo een complete salarisadministratie voor u.

De Loonbrigade is er voor het verwerken van loon maar zorgt ook voor de jaaropgave en andere vormen van administratie die van belang zijn. Ook houden ze rekening met de CAO. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs, ze doen het al vanaf 5,25 euro per persoon!

En ze doen nog meer!

Ook kan u bij hen terecht voor bijvoorbeeld het opstellen van arbeidscontracten en pensioenadvies. En daarbij kunt u altijd rekenen op persoonlijk contact. Voor meer informatie over de mogelijkheden bezoekt u de website van dit salariskantoor.